За нас

"Гобис-3" е основана през 1992 година. Фирмата е със седалище в град Стара Загора. Сферата, в която се развива дейността на фирмата е вътрешен дизайн и обзавеждане. Нашите услуги са достъпни за цялата страна.

Фирма "Гобис-3" е специализирана в производството на корпусна мебел по индивидуален проект за обзавеждане на вашия дом, офис, заведение или хотел. Мебелите са изработени от материали, които са в съответствие с качествените и екологични критерии на европейските стандарти. Използваните материали са: ПДЧ плоскости, МДФ профили и други. Изтовените 3D проекти са съобразени с най-новите тенденции в световния интериорен дизайн. В магазина се предлагат също теракота, фаянс, аксесоари за баня и уреди за кухня.

Качествената изработка и професионализма са високо оценени от нашите клиенти и фирмата е извоювала свое място и име в търговията с мебели. Целият асортимент от снимки, изложени в нашата галерия, е съставен от фотографии направени в домовете на клиентите ни.

От Декември 2016, фирмата се наследява от сина на собственика, като продължава своята успешна дейност под ново име "ЕТ БИСА".